Ev Temizliği Şirketi

“Ev temizliği Diyarbakır şirketi olarak, Diyarbakır’ın bütün semtlerine malzemeli ve ekipmanlı olarak haftanın 7 günü detaylı ya da gündelikçi hizmeti sağlamaktayız. ”

Whatsapp hattımızdan kolayca rezervasyon yapabilir, temizlik gününüzü ve detayları planlayabilirsiniz.

Ev Temizliğini 3 sınıfta kategoriye ayırmaktayız;

EŞYALI EV TEMİZLİĞİ HİZMETİ

Hali hazırda kullandığımız evlerimiz için temizlik hizmeti alırken kullandığımız tabir, eşyalı evlerin temizliğin de istenilen detaylara göre genellikle 1-2 personel yeterli olmaktadır.

Evinizin büyüklüğüne göre personel sayısı artmaktadır, eşyalı daireler için gündelikçi personel talep edebilirsiniz. Ütü, Bulaşık ve Çamaşır gibi hizmetlerinizde ekstra ücret istemeden saatleri içerisinde personelimiz yapmaktadır.

Personellerimiz sürekli ev temizliği hizmeti sağladığı için artık işinde uzmanlaşmış ve profesyonel olarak bu mesleği yapmaktadırlar. Müşteri memnuniyetimiz %90’nın üzerindedir, bilmenizi isteriz.

Personelimiz saatleri içerisinde sadece şu temizlikleri yapmaz,

Halı ve koltuk yıkama yapmaz, (silebilir)

Avize temizliği yapmaz,

Jaluzi perde yıkaması yapmaz, (silebilir)

Bunun dışarısında ki temizlik taleplerinizi saatleri içerisinde itina ile yapar.

Gündelikçi 1 personel fiyatlarımız 2022 Yılı İçin

Fiyatlar dairenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Bunun için bizimle whatsapp hattımızdan iletişime geçip kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.

(8 Saate kadar personel çalışabilir)

Gündelikçi 2 personel fiyatlarımız :

Dairenizin büyüklüğüne göre fiyat değişiklik göstermektedir, güncel fiyatlarımız için bize ulaşabilirsiniz.

Yarım Günlük Hizmet

4 saatlik hizmeti kapsamaktadır, sizin taleplerine göre belirlenen saat dilimleri içeresinde istediklerinizi yapabilir personel. (Genel alanların temizliği ve evin toparlanması). Sadece belirli semtler için mevcuttur.

5 Saatlik Temizlik Hizmeti

Maalesef bu tarz hizmetler tam gün temizlik hizmetine dahil olmaktadır. Ortalama ev temizliği 6-8 saat arası sürmektedir.

Düzenli dairenizi temizletmek istediğinizde aynı personeli memnun kalmanız durumunda göndermeye özen gösteriyoruz.

Düzenli hizmet alımlarında bu fiyat üzerinden indirim sağlanmaktadır. Düzenli hizmet alımı, ilk temizlik hizmetinden sonra sisteme kaydettiğimiz, kayıtlı numaranız üzerinden alınmaktadır.

Boş Daire Temizliği – Taşınma Öncesi Temizlik – İnşaat Sonrası Temizlik

Taşınma öncesi temizlik, taşınmadan önce yapılan anahtar teslim kullanıma hazır temizlik şeklidir. Tecrübelerimize dayanarak tavsiyemiz, en az 2 personel ile hizmet almanızdır. Malzemeli ve ekipmanlı olarak 2 personel gönderdiğimizde ortalama bir dairenin temizliği profesyonelce yapılabilmektedir.

Bu temizlik türünde profesyonel hizmete ihtiyaç kesinlikle vardır.

Bu temizlik türünde Buharlı temizlik, yapmaktayız.

Bunun dışında, elektrik süpürgesi, merdiven, temizlik kimyasalları, temizlik aparatları, bezleri ve temizlik kovaları da gelmektedir.

Taşınmadan önce, ev temizliği yaptırmak isteyen müşterilerimize önerimiz tam paket hizmet almalarıdır. Tam paket hizmetin içeriği olarak, buhar makinesi ile ev dezenfekte edilmektedir.

Taşınmadan önce eviniz için bir kere temizlik hizmeti alacağınızı hatırlatmak isteriz ve kaliteden ödün vermemenizi tavsiye ederiz.

Boş daire temizliğinde, tüm ev elden geçmektedir, ekip temizliklerinde merdiven gibi araçlar da gelmektedir, yani kısacası eviniz dip bucak temizlenmektedir. Mutfak dolapları iç dış, camlar iç dış, mutfak, zeminler, lavabolar detaylıca temizlenmektedir.

Boş daire için gerekli tüm kimyasallar, aparatlar, merdiven ve elektrik süpürgesi tarafımızca getirilmektedir.

Boş Daire Temizliği 2022 Fiyatları, sadece Diyarbakır’da Hizmet Sağlanmaktadır.

  • 1+1 Daireler İçin
  • 2+1 Daireler İçin
  • 3+1 Daireler İçin
  • Daha Büyük Daireler İçin

Boş daire temizlikleri eşyalı ev temizliklerine göre daha zordur. Profesyonel personeller gerektirmektedir. Doğru kimyasal ve doğru yöntemlerle yapılmayan temizlikler istenmeyen sonuçlar vermektedir.